Aksehir.NET

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni Kabine’nin birinci toplantısı sonrası açıklamalarda bulunuyor

53

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni Kabine‘yi hafta sonu açıkladı. Bölüm teslim merasimlerinin akabinde yeni bakanlar misyona başladı.

YENİ KABİNENİN BİRİNCİ TOPLANTISI

Yeni Kabine birinci toplantısını bugün yaptı. Toplantı yaklaşık 4 saat 10 dakika sürdü. Ekonomi ve terörle gayret başlıklarının masaya yatırıldığı toplantının akabinde Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şu formda:

“2014 yılından beri şanla, erdemle yürüttüğümüz Cumhurbaşkanlığı misyonunu yeniden 5 sene daha yürütme imkanına kavuştuk. Şahsımıza olan teveccühlerini gösteren yaklaşık 28 milyon kardeşime ayrıyeten şükranlarımı sunuyorum. Türkiye, Türkiye’den daha büyüktür gerçeğine vesile olan dünyanın dört bir yanındaki kardeşlerime şahsım ve milletim ismine teşekkür ediyorum.

“SEÇİMLERİ TÜRKİYE KAZANMIŞTIR”

Afrika’dan Asya’ya, Latin Amerika’dan Balkanlar’a, Ortadoğu’dan Türk ve İslam alemine kadar umudun, direnişin, şefkatin, merhametin, müstevlilerin karşısında dik bir duruşun ismi olduğu bir defa daha ortaya çıkmıştır. Seçimin siyasi olarak kazananları elbette muhakkaktır. Bu seçimleri bizim ve ittifakımızla birlikte elbette tüm Türkiye kazanmıştır. 85 milyonun her bir ferdi kazanmıştır.

Ayrıntılar geliyor…

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.