Aksehir.NET

Kılıçdaroğlu ile Özdağ Seçim Sonrası Birinci Sefer Yan Yana: Özdağ’a Girişte “Yerler Kaygan” Uyarısı

56

Zafer Partisi Genel Lideri Ümit Özdağ, CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Bu, ikilinin seçimden sonra birinci görüşmesiydi. Görüşme sonrası iki başkan de kısa bir açıklama yaptı.

Seçimin birinci çeşidinde dikkat çeken oy oranlarına ulaşan CET İttifakı bileşenleri ikinci cinste dağılmış, Sinan Oğan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tarafına geçerken Özdağ, Kılıçdaroğlu’na takviye vermişti.

Özdağ ve Kılıçdaroğlu seçimlerden sonra birinci defa bugün bir ortaya geldi.

Özdağ, CHP genel merkezini ziyaret ederek Kılıçdaroğlu’yla cumhurbaşkanlığıyla genel seçimleri, yaklaşan lokal seçimleri, Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri konuştu.

Toplantıdan sonra kısa bir açıklama yapan Özdağ, şunları söyledi: “Seçimlerden sonra bir kıymetlendirme imkanımız olmadı. Ben de kendisinden randevu rica ettim. Bu değerlendirmeyi yapmak ve iade-i ziyaret yapmak istedim. Hoş oldu, teşekkür ederim.”

“İçeriye girerken sayın CHP sözcüsü aman dikkat edin, yerler kaygan burada dedi. Biz de gülümsedik, sağlam bastığımızı söyleyerek üste çıktık.”

Görüşme sonrası Kılıçdaroğlu’ndan da emsal açıklamalar geldi. Kılıçdaroğlu bir gazetecinin, “İş birliği mahallî seçimlerde de devam edecek mi” sorusunaysa cevap vermedi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.