Aksehir.NET

DOYASIYA EĞLENDİLER

190

Belediyeye kayıt yaptıran ve sünnetleri geçtiğimiz günlerde doktorlar tarafından yapılan 99 çocuk ve aileleri için Hıdırlık Mesire Alanında gerçekleştirilen Sünnet Şölenine; Belediye Başkanı Salih Akkaya, Belediye Meclis Üyeleri, bazı kamu kurum müdür ve amirleri, AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ve diğer siyasi partilerin temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Akşehir Belediyesi Mehter Grubu’nca sergilenen gösterinin ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti yapılarak dua edildi. Daha sonra bir konuşma yapan Başkan Akkaya; “Bu şenlik dahil bugüne kadar bin 334 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Şölenimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Sizler de katılımınızla yavrularımız için önemli bir zaman dilimi olan sünnet şöleninde onları yalnız bırakmadınız, teşekkür ediyorum. Zaman çabuk geçiyor, bir de bakmışız ki inşallah onların düğün merasimlerinde de birlikte olmuşuz. Allah, inşallah o günleri de bizlere ve ailelerine nasip etsin.” dedi.

Konuşmanın ardından; Akşehir Belediyesi’nin hediyesi olan kol saatleri ile Kızılay Akşehir Şubesi’nin hediye ettiği kıyafetler, törene katılan protokol üyelerince sünnet çocuklarına verildi ve şölene katılanlara yemek ikramında bulunuldu.

Çocuklara rüzgar gülü, balon, patlamış mısır ve pamuk şeker de ikram edilen Geleneksel Sünnet Şöleni; sünnet çocukları ve ailelerinin müzik eşliğinde gönüllerince eğlenmesiyle devam etti.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.